Ons verhaal - Frituur Marco BV

Tijdens zijn opleiding als houtbewerker, werkte Marco al vanaf zijn 13e in Frituur DE KEMPEN in Hamont.
Daar heeft hij de kneepjes van het vak geleerd en hij bracht er al zijn vrije tijd door.
Enkele jaren later wist Marco dat dit was wat hij wilde, en begon toen al plannen te maken voor het opstarten van zijn eigen frituur.

Na eerst nog wat ervaring opgedaan te hebben in enkele andere frituren opende hij op 5 maart 2005 op 20 jarige leeftijd zijn frituur-broodjesbar aan de Dorpsstraat in Achel, die al snel een goed draaiende zaak werd en ondertussen is uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio.

 

Ondertussen leerde Marco zijn vrouw Ellen kennen, die al snel meewerkte in de frituur (2011) Vanaf april 2017 is zij ook mede eigenaar geworden, na de overstap van de eenmanszaak naar Frituur Marco BV en namen zij hun eerste Full-time werknemer in dienst, die samen met Ellen en Marco meer en meer het gezicht wordt van de vaste frituur in Achel

 

Ellen is de vaste kracht van de frituur in Achel, waar nog enkele studenten en flexi’s op de drukke dagen een handje komen toesteken.¬† Verder staat Ellen nog in voor de personeelsplanning van de vaste frituur, en besteed ze veel tijd aan hun zoontje Jurre.

 

Het takenpakket van Marco bestaat uit het beheren en bestellen van de voorraad. En werkt en runt hij hun bouw en renovatieproject JME. Ook is hij regelmatig te vinden in hun 2e frituur in Hamont welke geopend is in augustus 2019. Hier kan je ook een mooi terras teruginvdnen met speeltuin voor de kids. Hiervoor namen zij hun 2e fulltime werknemer in dienst. In totaal zijn ze met een 16-koppig team dat elke dag opnieuw het beste van zichzelf geeft om honderden hongeringe magen te vullen met de lekkerste frietjes en snacks en broodjes. Waarbij gebruik wordt gemaakt van pure authentieke producten die teruggaan naar de kern van het frituren, maar die voldoen aan de hedendaagse normen. Opnieuw zijn zij koploper in de regio wat betreft bestel en betaalmogelijkheden, met een perfect uitgewerkte webshop kan je online bestellen en betalen. Maar op de ouderwetse manier naar de frituur komen en ter plaatse bestellen en betalen kan natuurlijk ook nog.

Niet alleen de kwaliteit en smaak, maar zeker ook de uitstraling, de service en ons vlotte goedlachse team maken dit alles tot unieke beleving.